Veenwouden Online
portal voor Veenwouden
Platform tot samenwerking voor de bewoners van Veenwouden/Friesland

 

Buurt Online

Nederland
Friesland

Nieuws

Algemeen Dagblad
Financieele Dagblad
Leeuwarder Courant
Nederlands Dagblad
NRC Handelsblad
Reformatorisch Dagblad
Telegraaf
Trouw
Volkskrant
Weekblad Actief

Algemeen

Lauwersland
Lauwersland.net

Verder zoeken

Metamonster Veenwouden

 

zaterdag 26 oktober 2002

PERSBERICHT

KroatieHrvatska.COM viert één jarig bestaan

Op dinsdag 29 oktober 2002 bestaat onze website “KroatieHrvatska.COM” één jaar. De oprichters Marco en Katarina Visser bieden vanaf heden een prijsvraag aan, waarmee de inzender van de juiste antwoorden een verblijf van zeven dagen in Rovinj te Kroatië kan winnen.

De website KroatieHrvatska.COM is in eerste instantie gerealiseerd ter promotie van het land Kroatië. De site is in drie talen opgezet. Momenteel wordt de site bezocht door mensen uit 71 verschillende landen. Naast de promotie houden de oprichters zich bezig met het bevorderen van toerisme en het geven van advies aan de doelgroep van de website.

Door het realiseren en behouden van contacten met Kroaten en organisaties in Kroatië beschikt KroatieHrvatska.COM over een netwerk waarvan de bezoeker van de website KroatieHrvatska.COM kunnen profiteren van diverse aanbiedingen, prijsvragen en verwijzingen naar informatiebronnen en informatie op de site zelf.

Iedereen die graag een bezoek wil brengen aan de website, wordt van harte uitgenodigd naar www.kroatiehrvatska.com te surfen.

Redactie Maartje Pronk

 

 

 

 

Correspondenten

Wij zijn altijd op zoek naar buurtcorrespondenten en buurtnieuws. Stuur je buurtbericht per e-mail aan Buurt Online of meld je aan als vaste correspondent!

 

Kerken

Doopsgezinde Gemeente Veenwouden

Overheid

Gemeente Dantumadeel
Gemeente Dantumadeel (Staatscourant)

Politiek

CDA Dantumadeel
Dantumadeel '82

Zoeken

Handig

Nederlandse Spoorwegen
Plattegronden
Telefoongids