Alphen aan den Rijn Online
portal voor Alphen aan den Rijn
Platform tot samenwerking voor de bewoners van Alphen aan den Rijn/Zuid-Holland

 

Buurt Online

Nederland
Zuid-Holland

Vraag en Aanbod

Nieuws

Algemeen Dagblad
Financieele Dagblad
Leidsch Dagblad
Nederlands Dagblad
NRC Handelsblad
Reformatorisch Dagblad
Rijn en Gouwe
Telegraaf
Trouw
Volkskrant

Algemeen

0172.pagina.nl

 

Kerken


Baptistengemeente Alphen aan den Rijn
Baptistengemeente Alphen aan den Rijn Noord
Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt)
SOW-wijkgemeente Kerk en Zanen

 

Verder zoeken

Metamonster Alphen aan den Rijn

 

 

 

maandag 24 november 2003

Persbericht

Nationale Junioren Kampioenschap

Zwemmen Korte Baan

te Alphen aan den Rijn

Op 30, 31 januari en 1 februari wordt in zwembad de Thermen, door AZC-Sprey Hout, in samenwerking met de KNZB, het Nationaal Junioren Kampioenschap Zwemmen Korte Baan georganiseerd. Na de succesvolle organisatie van het NK Zwemmen Korte Baan 2 jaar geleden, is ook voor het komende kampioenschap door de KNZB weer een beroep gedaan op AZC-Sprey Hout uit Alphen aan den Rijn.

Vanuit de zwemcommissie wedstrijdzwemmen zijn al de nodigde acties opgestart, zoals het inlichten van verschillende instanties, het aanschrijven van sponsoren, het werven van vrijwilligers en via deze weg ook het inlichten van de media.

Voor het NJK worden vanuit het gehele land zo'n 300 zwemmers, in de leeftijdscategorie van 12-16 jaar en 100 coaches/trainers verwacht die het wedstrijdprogramma afwerken over deze 3 dagen. De eerste zwemmers van AZC hebben zich inmiddels al geplaatst door het halen van de benodigde limieten.
Deze zwemsters zijn Christel la Faille en Amy van den Berg, die zich inmiddels al voor 3 afstanden gekwalificeerd hebben en Timon Zandstra voor 1 afstand.

Speciaal voor dit evenement is vanuit de wedstrijdzwemafdeling, onder leiding van Rogier Duin, een website opgezet, waar nu informatie ter voorbereiding op het evenement te vinden is. Gedurende het kampioenschap zullen de tijden en ook foto's geplaatst worden op deze website: www.njkzwemmen.nl

Voor een regelmatige update van de verrichtingen van de wedstrijdzwemmers van AZC-Sprey Hout kan gekeken worden op www.alphensezwemclub.tk

Via deze weg wil ik u verzoeken om een artikel te plaatsen als vooraankondiging van het kampioenschap. Ik hoop u hiermee voldoende informatie gegeven te hebben. Vanuit AZC verwachten wij dat we in de komende weken, als aanloop naar het kampioenschap toe, u nog enkele malen een update kunnen geven over de voorbereidingen en de activiteiten om het kampioenschap heen.

Ronald Teijken
AZC-Sprey Hout
Afdeling Wedstrijdzwemmen
Secretariaat & PR

Redactie Maartje Pronk

 

 

 

 

Correspondenten

Wij zijn altijd op zoek naar buurtcorrespondenten en buurtnieuws. Stuur je buurtbericht per e-mail aan Buurt Online of meld je aan als vaste correspondent!

 

Overheid

Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn (Staatscourant)

 

Politiek


Leefbaar Alphen
GroenLinks Alphen aan den Rijn

 

Handig

Nederlandse Spoorwegen
Plattegronden
Telefoongids

Brandweer

Brandweer Alphen a/d Rijn

 

Reddingsbrigade

Alphense Reddingsbrigade

 

Zoeken