Baarle-Nassau Online
portal voor Baarle-Nassau
Platform tot samenwerking voor de bewoners van Baarle-Nassau/Noord-Brabant

 

Buurt Online

Nederland
Noord-Brabant

Nieuws

Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
Financieele Dagblad
Nederlands Dagblad
NRC Handelsblad
Reformatorisch Dagblad
Telegraaf
Trouw
Volkskrant

 
Omroep

 
Lokale Omroep Baarle
radio "De Stille Genieter"

Diversen

Proeflokaal 't Brouwershuys Baarle Hertog


Welzijn

Vereniging Kleine Kernen Noord-Brabant

 

Verder zoeken

Metamonster Baarle-Nassau

 

vrijdag 9 mei 2003

Persbericht

DEN BONTEN OS


Hotel - Grand Café - Feestzaal in Baarle Hertog - Belgie

voorjaars-programma

Zaterdag 10 MEI - ROCK NIGHT - Grote Zaal - Inkom Gratis - 20.00 uur

FRANK CAGES BAND - Rhythm & Blues van Baarles Bodem - 22.00 uur

GUARDIAN - Stevige Metal Rock uit Vlaanderen.


DJ & Zanger de Boegie Woegie Man presenteert op zondagen Dans en Ambiance Namiddagen in het Grand Café - inkom gratis - aanvang 15.00 uur.
Zondag 18 Mei - Boegie Woegie Man en gastoptreden van Ingrid

Zaterdagavond 24 Mei in de Feestzaal - Show- & Dansavond met: Bobby Prins - Boegie Woegie Man - Trina Turner - Inzo - Anita - Perry - aanvang van de show 21.30 uur - Inkom 5 €uro.

Zaterdag 31 mei - TOUWTREKKEN - de Internationale Touwtrek Wedstrijden worden georganiseerd door Touwtrek Team De Swart - het evenement vindt plaats achter de ruime parking van Grand Café Den Bonten Os - om 19.30 uur starten de wedstrijden - op het terrein staat een grote feesttent - de muziek wordt verzorgd door DJ Jarno De Leeuw - Inkom Gratis.


Zondagmiddag 1 Juni Grand Café - Boegie Woegie Man met gastoptreden van Lindsay.


Vrijdagavond 27 Juni - Feestzaal - Show en Danavond met de Boegie Woegie Man en als gastartiesten ondermeer: Frank Smeekes - Gradje Damen.


Zondagmiddag 29 Juni - Café - Boegie Woegie Man met gastoptreden van René Redley.

voor meer informatie
www.denbontenos.be 


maandag 31 maart 2003

Persbericht

10 MEI - ROCK NIGHT

Den Bonten Os - Baarle Hertog

www.denbontenos.be

 

GUARDIAN

Stevige Metal Rock uit Vlaanderen

&

FRANK CAGES BAND

Blues van Baarle's Bodem

Redactie Maartje Pronk


zaterdag 15 maart 2003

Persbericht

VIVA LA MAMMA !Life in Den Bonten Os
Grand Café te Baarle Hertog
Zondagmiddag 16 maart 2003- inkom vrij
DOUBLE VISION & GINO POLITI
zie www.denbontenos.be < < klik

Gino Politi, een zanger die bezeten is van zijn vak en daar dagelijks mee bezig is, hetgeen hem met zijn fantastische stem en niet te vergeten zijn bijzonder sympathieke uitstraling ongetwijfeld zal brengen waar hij hoort: De Top! De perfecte balans tussen romantische ballades en up-tempo italiaanse passie: van Ramazotti tot Pavarotti.

Redactie Maartje Pronk

 


vrijdag 31 januari 2003

Persbericht

GRAND CAFÉ DEN BONTEN OS

Iedere Zondag Live Muziek

zie het programma op de website: Den Bonten Os

 

Redactie Maartje Pronk

 

vrijdag 8 november 2002

Persbericht

BOALSE RHYTHM AND BLUES DAG

Het is ook dit jaar weer gelukt: drie live-acts, die stuk voor stuk staan als een huis.

Eén Brabantse, één Boalse en één Belgische Band !

Op zaterdag 16 november 2002 gaan om 19.00 uur de deuren bij Den Bonten Os in Baarle Hertog weer open voor de TWEEDE BOALSE RHYTHM AND BLUES DAG.
Programma - 3 Bands voor 10 €uro.

20.00 uur: COLD SHOT
Berucht en geliefd in de scene van midden brabant, mede vanwege hun nieuwste live CD "recorded in the famous Dutch bluesclub De Gouden Leeuw in Dongen." Ze spelen Bleus and Rhythm & Blues. Line up: Vincent Vermeeren - Bass Guitar; Marcel de Pijper - Drums; Harm Nuyten - Vocals; Willem Scholten - Harp & Vocals; Andy poeyer - Guitar; Stephan Smit - Guitar.

22.00 uur: WHOOPIN' WILLIE AND THE NIGHTCREEPERS.
Zij spelen als geen anderen Rhythm & Blues, want ze zijn getogen in de blues-scene van Baarle. Vorig jaar waren zij de swingende uitsmijter van de 1e Boalse Rhytm & Bluesdag. Dit jaar gaan ze er om 10 uur tegenaan met een stevige portie Blues inclusief heftig blaaswerk. Whoopin' Willie and the Nightcreepers hebben de afgelopen 8 jaren hun sporen ruimschoots verdiend, ondermeer in de USA waar zij acts op podia brachten in de scenes van Studebaker John, Memo Gonzalez, Jimmy Dotson. Hun repertoire van kan dus het beste omschreven worden als Texas Rhythm and Blues, gekenmerkt door zijn swingende, zompige en sterk ritmische blues. Kortom ze zetten een zeer gevarieerde pot blues op het podium.
Line-up: Whoopin' Willie - Vocals, Harmonica; Dix - Fender Guitar; Mark - Fender Bass; Roland - Drums; Siep - Sax; Louis - Trompet

24.00 uur: THE SEATSNIFFERS de denderende Antwerpse formatie !
Ze komen uit BELGIE maar konden net zo goed de buren zijn geweest van Elvis Presley of Bo Diddley. Terug in de tijd met de noeste rockabilly van THE SEATSNIFFERS. Dit ensemble uit de Antwerpse Roots-scene, opgericht in 1995, mag zich tot één van de beste groepen van België rekenen. Overtuigden ze u nog niet met hun twee albums ('The Seatsniffers' en 'All of this'), dan zal dit zeker gebeuren op de Boalse Rhythm & Blues Dag. THE SEATSNIFFERS zijn bekend om invloeden uit Rythm & Blues, Rock & Roll, Country & Western, Rockabilly, Tex-Mex en Surf. Walter Broes zingt over het Vrouwelijke Geslacht, vrolijk lekkere riffs uit de mouw schuddend; Roel Jacobs bespeelt de volvette baritonsax; Bop De Houwer (alias 'Spud' uit 'Trainspotting') begeleidt op de contrabas en Piet De Houwer (rechtstreeks uit 'Grease' weggelopen) zorgt voor het heerlijke ritme, kauwend op een onzichtbaar object. Kortom, THE SEATSNIFFERS geven perfect het sfeertje weer van de muziek in de fifties. De kritieken in de media klinken veelbelovend. Een concert van de 'Sniffers bestaat uit korte, heftige nummers, en typische unisiono Gitaar-Baritonsaxriffs, veel zweet en beweging. Dat wordt dus dansen en genieten van hun schitterende live-act, vetkuiven inbegrepen. Klasse ! En dat allemaal met de energie van een pitbull op amfetamine. Een concert van The Seatsniffers is zowat dé 'Hottest Live Act' uit het Vlaamse land. Hun korte songs met stevig gitaarwerk, pompende baritonsax en beukende ritmesectie zorgen voor veel zweet en beweging. Zeg niet dat je niet was gewaarschuwd !


TWEEDE BOALSE RHYTHM AND BLUES DAG
In de grote zaal van Den Bonten Os te Baarle Hertog.
Zaterdag 16 november 2002.
Eén Brabantse, één Boalse en één Belgische Band !
20.00 uur COLD SHOT
22.00 uur: WHOOPIN' WILLIE AND THE NIGHTCREEPERS
24.00 uur: THE SEATSNIFFERS

3 bands voor 10 €uro !
Kaartverkoop aan de zaal, of via NL tel: 06.1384.4831 - of per email aan postmaster@robbiespromotions.nl - voor uitgebreide informatie, foto's en muziek zie op internet: www.robbiespromotions.nl

Redactie Maartje Pronk

 

 

 

woensdag 16 oktober 2002

persbericht

DEN BONTEN OS

Grand Café - Restaurant - Hotel - Baarle Hertog - BE.
Live muziek - 19 oktober - 23.00 uur grote zaal- inkom gratis -
zaterdagnacht op het Bonten Rock Podium:

GUARDIANStevige Metal Rock van de jaren ‘80 - met heftige Belze invloeden van nu - getogen in de scene van ‘Nightmare', een generatie terug berucht in Baarle's verre omgeving vanwege de ‘Houthakker' als drummer: nu op het podium Ronny Smeekens - Luke Lambregts - Palle Kesteloot - Dirk Michielsen.
Elk optreden gaat gepaard met special effects, een eigen lichtshow, ontploffingen, vuurwerk. De muziek is het beste te omschrijven als messcherpe rock, snelle gitaarrifs en een stuwende dubbele-bassdrum. En dit zijn dan ook de bassiskenmerken van deze groep. De nadruk wordt vooral gelegd op de afwerking van de nummers. Dit maakt de muziek zo aantrekkelijk, zowel voor jong als oud.

Zie op Internet - www.denbontenos.be/programma.htm
email - bontenblues@rockt.nl

Redactie Maartje Pronk

 


woensdag 7 augustus 2002

persbericht

BONTEN BLUES PODIUM

LIVE MUSIC

zondag 11 augustus 2002
aanvang 17.00 uur in Den Bonten Os te Baarle Hertog


ELDOR LITTER BAND


Thieu Ubben de grote drijfveer achter deze band en een welbekende Baarlenaar zal die avond een spetterend optreden verzorgen. In 1999 is deze band opgericht met bandleden die voornamelijk uit de regio Boal en Tilburg komen. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit traditionele blues met enige Jazz-Rock invloeden. Deze 5-mans formatie spelen o.a. covers van Eric Clapton, Mink deVille, Robin Ford, Little Feet en Stevie Ray Vaughan.


Line-up : Ton-Guitar / Thieu-Zang / Piet-Bass / Toon-Drums / Henk-Piano


Komt allen, want alleen al het zeer karakteristieke, ruwe en doorleefde stemgeluid van onze Thieu is op zich al een sensatie en: de toegang is gratis !

Meer informatie over ons programma vind u op http://www.denbontenos.be/bontenblues.htm
of per email aan bontenblues@rockt.nl

Redactie Maartje Pronk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Correspondenten

Wij zijn altijd op zoek naar buurtcorrespondenten en buurtnieuws. Stuur je buurtbericht per e-mail aan Buurt Online of meld je aan als vaste correspondent!

 

Overheid

Gemeente Baarle-Nassau
Gemeente Baarle-Nassau (Staatscourant)

Politiek

CDA Baarle-Nassau

Zoeken

Handig

Nederlandse Spoorwegen
Plattegronden
Telefoongids