Buurt Online
Helmond Online
portal voor Helmond
Platform tot samenwerking voor de bewoners van Helmond/Noord-Brabant

 

Buurt Online

Nederland
Noord-Brabant

Nieuws

Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
Eindhovens Dagblad
Financieele Dagblad
Nederlands Dagblad
NRC Handelsblad
Reformatorisch Dagblad
Telegraaf
Trouw
Volkskrant
Brandevoortercourant

Nieuws en informatie voor Helmond

StadsTV Helmond

Algemeen

0492.pagina.nl

Welzijn

Vereniging Kleine Kernen Noord-Brabant

Buurten

Buurtvereniging Bloemenwijk

Economie

Ondernemend Helmond

Brandweer

Brandweer Helmond

 

woensdag 26 mei 2004

  Persbericht

Plaza Café start op vrijdag 28 mei met de eerste Plaza's Club X-Perience. Deze avond is de eerste in een serie die volgen gaat. Voor deze avond is Plaza Café er als eerste uitgaansgelegenheid in Helmond in geslaagd een top DJ van Nederlands bodem vast te leggen. Niemand minder dan DJ Mark van Dale zal zijn opwachting maken.

Plaza café is de 28e vanaf 21.00 geopend en zal dan tot 03.00 de eerste Club X-Perience avond presenteren. De entree voor deze avond bedraagt € 10,-. De entree voor Club-pas leden is geheel gratis. (Club-passen zijn verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavonden. Met een club-pas blijf je altijd gratis op de hoogte van alle activiteiten in en om Plaza Café en ontvang je vele voordelen). Voor meer informatie kijk op www.plazacafe.nl

Mark van Dale is al ruim 15 jaar actief als dj.Geboren en getogen in Rotterdam, draaide hij al op jonge leeftijd platen voor diverse radiostations. Sinds zijn grote doorbraak in 1997, toen hij resident dj werd in de iT te Amsterdam en hij zijn eerste hit "Waterverve"uitbracht, is het snel gegaan met Mark van Dale. Vanaf dat jaar heeft hij op nagenoeg alle grote dance-events gedraaid, zoals de Mega Music Dance Experience (jaarbeurs Utrecht), Kriti Vibes (Griekenland, Kreta), After hour Power (Los Angeles), Zin en Chemistry (Amsterdam), Dance Vally, Fast Forward Dance parade, en nog veel meer....
In 2001 bracht hij nog een grote hit uit samen met CB Milton, namelijk de plaat "something going on".

Op dit moment staat de draai agende van Mark van Dale weer ontzettend vol. Zo staat hij de komende de tijd onder andere te draaien in onder andere Den Bosch (Beam Event, Brabanthallen), Asta (Den Haag), Escape (Amsterdam) Club Aria (Kreta), open dag Feijenoord en op vrijdag 28 mei dus als eerste top dj in Helmond.

Redactie Maartje Pronk

 


woensdag 28 april 2004

Persbericht

Helmond bruist tijdens

koninginne-nacht !!

Op donderdag 29 april organiseren de ondernemers aan het Havenplein in Helmond een spectaculaire feestavond / nacht.
Op het Havenplein start om 21.00 uur 's avonds een buitenprogramma met optredens van:

Flugel & Friends:
Eric Dikeb
Move - It!
De Havenzangers
DJ Jan Smit

Het buitenprogramma duurt tot 02.00.
De Café's aan het Havenplein zijn deze nacht tot 05.00 geopend voor een daverend Koninginne-Feest.

Redactie Maartje Pronk

 


donderdag 19 juni 2003

Persbericht

Het Havenplein te Helmond organiseert gedurende

de zomer van 2003 de volgende LIVE optredens:


· Vrijdag 20 juni: Perfect Mess
Perfect Mess, Helmondse coverband. Staat altijd garant voor een groot feest. Als rasechte Helmonders weten zij precies hoe je op z'n Hellemonds een feestje moet bouwen.
Aanvang 20.00

· Zondag 22 juni
The music man, one man show. Hij speelt alleen, maar zorgt ervoor dat het hele publiek meegaat in de sfeer. Aanvang: 15.00

· Vrijdag 27 juni
Chicken George & the Funky Farmers; futuring the Trojan Horns!! Deze artiesten van wereldfaam hebben jarenlang de bezoekers van o.a. het Jazz festival in Helmond laten swingen!!!!! Aanvang 20.00

· Zaterdag 28 juni
Live on stage: God is a DJ and the DJ is G.O.T.T. Onze eigen Havenplein DJ zal muziek van toen en nu combineren om ervoor te zorgen dat IEDEREEN uit z'n dak gaat. Aanvang 21.00

· Zondag 29 juni
Om het weekend kompleet te maken wederom een daverend optreden

 

Weekend 4 / 5 / 6 juli:

Havenplein

beach volley 2003

Tijdens dit 3 dagen durend evenement worden er door bedrijven en verenigingen diverse beachvolleybal toernooien gespeeld op twee grote velden (zand) op het Havenplein. De toernooien staan onder professionele begeleiding van Volleybalvereniging Polaris en de City beach tour company. Op vrijdag 4 juli begint het evenement met een bedrijventoernooi (vanaf 17.00). Op zaterdag 5 juli gaan we vervolgens verder met een toernooi van de volleybal vereniging (vanaf 11.00 ) Vervolgens vindt er 's avonds weer een toernooi plaats voor bedrijven / amateurs. ( vanaf 18.00 ) Op zondag worden dan tot slot de finales gespeeld van het vrijdag en zaterdag toernooi. Verder vinden er op zondag ook nog topwedstrijden plaats tussen het vaandelteam van Polaris en het professionele beach volleybal team van de city beach Tour. Om het evenement nog meer te laten bruisen zal er gedurende het hele weekend op het Havenplein podium (LIVE) muziek ten gehore worden gebracht.
Dit is het programma

· Vrijdag 4 juli: Perfect Mess
Perfect Mess, Helmondse coverband. Staat altijd garant voor een groot feest. Als rasechte Helmonders weten zij precies hoe je op z'n Hellemonds een feestje moet bouwen.
Aanvang 20.00

· Zaterdag 5 juli:
Party DJ's van het Havenplein. Deze 2 DJ's zullen de zaterdag avond volledig op zijn kop zetten met diverse soorten muziek ( Top40 / pop / Dance / Tropical / R&B / Feest) Vanaf 20.00 ondersteunen zij de volleyballers op het Havenplein met hun muzikale klanken.

· Zondg 6 juli:
John vd Heijden; Deze rasechte Helmondse muzikant maakt het weekend compleet met zijn muzikale hoogstandjes. Vanaf 14.00 zal hij het Havenplein tijdens de finaledag van het beachvolleybal toernooi omtoveren tot The Place to be.

Redactie Maartje Pronk


 

 

Maandag 31 maart 2003

Persbericht

Plaza Café BV

organiseert regelmatig activiteiten / evenementen in en rondom

Plaza Café.

Voor komende week staat er het volgende op het programma:

· Vrijdag 11 April: Plaza's Shape Change
Na een paar weken breken en bouwen is het nieuwe thema van Plaza's bovenbar tot leven gekomen. Op Vrijdag 11 April kan iedereen weer proeven van een nieuw Plaza Thema. Het nieuwe thema is een combinatie van trendy clubstyle en classic lounge. Nieuwsgierig, kom kijken en proeven!!
Aanvang 22.00, entree is gratis. Info: www.plazacafe.nl

· Zaterdag 19 April: Smirnoff BLACK ICE Party!
Het Official Smirnoff Ice Promotie-team is de hele avond aanwezig om op allerlei manieren de nieuwe Smirnoff ICE smaak, namelijk de BLACK ICE, te promoten. Deze promotie gaat gepaard met acties, prijzen en dance!! Taste the Crisp Clean Bite of Smirnoff Black ICE.
Aanvang 22.00, entree is gratis. Info: www.plazacafe.nl


· Vrijdag 25 April: PLAZA'S WHITE PARTY!
Wegens grandioos succes vorig jaar wordt de White Party herhaald op vrijdag 25 April. Deze editie zal nog groter en spectaculairder zijn dan de vorige. Plaza Café zal weer gehuld worden in witte boa, engeltjes en zal voorzien worden van véél, véél licht!! Show starts at 22.00 with DJ Willem L. Info: www.plazacafe.nl

(Foto Plaza's White Angels)

· Dinsdag 29 April: Koninginne-Nacht
Tijdens de Koninginne-Nacht zal de battle of the DJ's uitgevochten worden. 2 DJ's zullen elkaar bestrijden door op 2 locaties in Plaza achter elkaar hun capaciteiten ten gehoor te brengen. The DJ Contest begint om 22.00 en zal eindigen wanneer diep in de koninginne-Nacht één DJ overblijft en tot winnaar zal worden uitgeroepen. Aanvang 22.00. Entree is Gratis. Info: www.plazacafe.nl


· Woensdag 30 April: Koninginnedag 2003
Plaza Café is op Koninginnedag geopend vanaf 9 uur 's morgens. Gedurende de hele dag is er LIVE Muziek op het Grootste TROPISCHE Terras van Nederland. Vanaf 's morgens is er tevens een grote slingermarkt op de straten rondom Plaza Café en zijn er diverse attracties aanwezig.
Koninginnedag 2003, vanaf 9.00 geopend. Info www.plazacafe.nl

Redactie Maartje Pronk

 

 


Dinsdag 4 februari 2003

Persbericht

Plaza Café

organiseert regelmatig activiteiten

evenementen in en rondom Plaza Café

7, 8 & 9 februari: Plaza's Après Ski Weekend

Trek je ski pak of lederhosen maar aan, want de Plaza Ski Hut is geopend, een heel weekend lang après skieën, met: Chicki Micki, Flugel en natuurlijk het Plaza Après Ski-Team.

En op zondag vanaf 13.00 LIVE!!!! AJAX-FEIJENOORD, met aansluitend spijkerslaan.
Entree is gratis. Info: www.plazacafe.nl


Vrijdag 14 Februari: Plaza's Date Party


Op Valentijnsdag zorgen wij ervoor dat niemand iets te kort komt. DJ's Willem & Willem zorgen ervoor dat iedereen de perfecte date heeft deze avond.

Trek je date pakje maar aan, want misschien hou jij aan deze avond wel de prins / prinses op het witte paard over.
Aanvang 22.00, entree is gratis. www.plazacafe.nl

Redactie Maartje Pronk

 

 

Maandag 17 november 2002

Persbericht

Plaza Cafe

Vrijdag 22-11

Plaza Café – Bi-Ba-Ballen feest;

De hele zaak gevuld met ballen, al

Jaren op rij een groot succes !!

Geopend van 20.00 tot 3.00

www.plazacafe.nl

 

Vrijdag 29-11

Plaza Café – Plaza’s Bitches;

“Let them get you !!” De bitches ontvangen

de gasten op niet al te zachtzinnige wijze,

geven binnen vervolgens een super show en

ketenen zich vast aan gasten die ze onder

handen nemen. Geopend van 20.00 tot 3.00

Iedere vrijdag spetterende thema’s

www.plazacafe.nl

Redactie Maartje Pronk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Correspondenten

Wij zijn altijd op zoek naar buurtcorrespondenten en buurtnieuws. Stuur je buurtbericht per e-mail aan Buurt Online of meld je aan als vaste correspondent!

 

Politiek

CDA Helmond
SP Helmond

Overheid

Gemeente Helmond

Wonen

Nieuwbouw: Brandevoort

Zoeken

Handig

Nederlandse Spoorwegen
OV Reisinformatie
Plattegronden
Telefoongids