Naarden Online
portal voor Naarden

Platform tot samenwerking voor de bewoners van Naarden/Noord-Holland


 

Buurt Online

Nederland
Noord-Holland

Vraag en Aanbod

 

 

Nieuws

Algemeen Dagblad
Financieele Dagblad
Gooi- en Eembode
Nederlands Dagblad
Noordhollands Dagblad
NRC Handelsblad
Reformatorisch Dagblad
Telegraaf
Trouw
Volkskrant

 

Algemeen

RegioPlaza

 

Kerken

Doopsgezinde Gemeente Bussum-Naarden c.a.
Evangelisch-Lutherse Gemeente Naarden-Bussum
Sint Vitusparochie

 

Reddingsbrigade

Reddingsbrigade Naarden

Verder zoeken

Metamonster Naarden

 

donderdag 17 juli

Persbericht

NAARDEN BOEKENSTAD van NEDERLAND

op 19 juli 2003

Naarden- Op zaterdag 19 juli 2003 van 10.00 - 17.00 uur is NAARDEN boekenstad van Nederland. Op het Ruysdaelplein binnen de Vesting is er een antiquarische boekenmarkt met veertig Nederlandse antiquaren, die een grote keuze interessante en bijzondere boeken aanbieden.

Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. Romans, naslagwerken,boekenweekgeschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, oude strip- en jeugdboekjes, enz. Gewoon te veel om op te noemen. Veel boekensnuffelaars kunnen deze dag in NAARDEN juist datgene kunnen vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Voor iedereen is er wel wat te vinden, van goedkoop tot prijzig, van gangbaar tot zeldzaam. Was de markt vorig jaar reeds een succes voor bezoekers en deelnemers, dit jaar belooft de Boekenmarkt in de Vesting een ware publiekstrekker te worden. Een groot aantal bezoekers zullen er zeker voor zorgen dat de standhouders hun beste beentje gaan voorzetten op deze 19e juli. Ook de wersvooruitzichten zijn uitstekend en dit een prachtige evenement voor NAARDEN en het gehele Gooi, dat zeker veel belangstelling verdient. Het is daarom zeer de moeite waard om vanaf 10.00 uur op deze exclusieve Boekenmarkt een kijkje te nemen.

Datum : zaterdag 19 juli 2003 Plaats : Ruysdaelplein binnen de Vesting te NAARDEN. Tijd : 10.00 - 17.00 uur. Toegang Gratis. Inlichtingen : Els van den Akker Tel: 020-402071 of 06-51768845 ; fax: 020 – 6009700

Redactie Maartje Pronk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Correspondenten

Wij zijn altijd op zoek naar buurtcorrespondenten en buurtnieuws. Stuur je buurtbericht per e-mail aan Buurt Online of meld je aan als vaste correspondent!

 

Politiek

CDA Naarden

 

Overheid

Gemeente Naarden
Gemeente Naarden (Staatscourant)

Zoeken

 

Handig

Nederlandse Spoorwegen
OV Reisinformatie
Plattegronden
Telefoongids