Rijswijk Online
portal voor Rijswijk
Platform tot samenwerking voor de bewoners van Rijswijk/Zuid-Holland

 

Buurt Online

Nederland
Zuid-Holland

Nieuws

Algemeen Dagblad
Financieele Dagblad
Haagsche Courant
Nederlands Dagblad
NRC Handelsblad
Reformatorisch Dagblad
Telegraaf
Trouw
Volkskrant

Wateringse Veld

Wateringse Veld

Ypenburg

Ypenburg Net

Kerken

Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt

Verder zoeken

Metamonster Rijswijk

 

maandag 18 augustus 2003

Persbericht

HANS KOEKOEK

signeert op RIJSWIJKSE

BOEKEN- en ANTIEKMARKT

foto: Hans Koekoek

Op woensdag 20 augustus a.s. komt schrijver en verteller Hans Koekoek uit Hilversum signeren op de Rijswijkse antiek- curiosa- en boeken markt. Hans Koekoek is filmer van professie, wat in zijn literaire produkten heel goed is te herkennen. Koekoeks werk wordt doorgaans gekenmerkt door bizarre, lugubere fantasieën, gemêleerd met humor en onverwachte wendingen. Thema's zijn: paradoxen - leven - bewustzijn - dood - liefde - haat - erotiek - religie - obsessie. Hij tracht in zijn boeken en films door te dringen tot in de verborgen lagen van de mens. Tot op heden schreef hij 24 boeken. Dit jaar verschenen bij De gelukkige Vlinder twee titels van deze auteur. Daar is het autobiofrafische boek Graswandelen en Vrouwen, een Verzamelbundel uit eerder verschenen werk.
Als filmer maakte hij spraakmakende documentaires. Ook won hij de Holland Video Award.
Een unieke kans voor liefhebbers en fans om deze auteur te ontmoeten en zijn presentatie in Rijswijk bij te wonen.
Nadere info : Hans Koekoek 035 - 6212560 Internet: http://surf.to/hanskoekoek
Emailadres: hans.koekoek@wolmail.nl

Ook Anton Siedsma uit Hoofddorp

is er met een mooie stand , waar allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende VERKADEALBUMS van Jac. P. Thijsse, kunnen worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd.

Iedereen wordt aangeraden albums en/of losse plaatjes, mee te nemen. Deze standhouder is ook een verwoed verzamelaar van Schoolplaten van de vermaarde tekenaars Jetses, Gabrielse, Isings en Koekkoek en hij verzamelt ook alles van AAP- NOOT - MIES. Info: 023- 5614727 of kijk op: http://www.kinderlines.nl/siedsma

De Rijswijkse Antiek,- Curiosa - en Boekenmarkt is iedere woensdag tot en met 24 september van 10.00 - 17.00 uur in de Herenstraat rond de Oude Kerk. De vele kramen met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan antiek, curiosa en oude boeken brengen veel leven in de brouwerij in het oude centrum rond de Oude Kerk in Rijswijk. Dit alles tot groot genoegen van de Rijswijkse winkeliersvereniging.

Kom ook eens kijken op deze gezellige markt of doe mee : er zijn nog enkele kramen beschikbaar.
Daarvoor kan contact worden opgenomen met Fresh Events, 070 338 44 00 of mail : info@freshevents.nl

Redactie Maartje Pronk

 donderdag 17 juli 2003

Persbericht

START WEKELIJKSE

ANTIEK- en CIURIOSAMARKT

te RIJSWIJK


Rijswijk- Op woensdag 9 juli a.s. start de wekelijkse RIJSWIJKSE Antiek- en Curiosamarkt in de Herenstraat te Oud Rijswijk. Veel standhouders bieden op deze markt mooi antiek, curiosa, maar ook spullen uit grootmoeders tijd aan, enz.
Velen hebben hun zolders, kelders, schuurtjes en garages uitgemest op zoek naar bruikbare artikelen, die nog verkoopbaar en vooral mooi uitstalbaar zijn. Wat er allemaal tevoorschijn komt, is nou net datgene, waar weer veel belangstellenden reikhalzend naar uitkijken, of er bij die bonte mengeling van spulletjes iets voor hun gading tussen zit. Soms slagen mensen er in om voor een paar Eurootjes DE gouden aankoop van hun leven te doen.
Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het op deze welkelijkse markt in RIJSWIJK aantreffen en afdingen voor een lagere prijs is zeker toegestaan. Antiek- en Curiosamarkten horen bij onze maatschappij en zijn niet meer weg te denken. Snuffelen zit ons allen in het bloed. Wekelijks snuffelen in RIJSWIJK is alsof je je op Montmartre waant................., want dit evenement in het centrum van Rijswijk is in de komende weken een mooi publiekstrekkend evenement.
Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Neem daarvoor contact op met Fresh Events. Tel.: 070 - 3384400.

Kom allemaal vanaf woensdag 9 juli tot 24 september van 10 -17 uur dit evenement in Oud Rijswijk.
Plaats : Herenstraat. Toegang is gratis.
Voor info : organisatieburo Fresh Events tel.: 070 - 3384400 ; www.freshevents.nl info@freshevents.nl

Redactie Maartje Pronk

 

 

 

 

 

 


Correspondenten

Wij zijn altijd op zoek naar buurtcorrespondenten en buurtnieuws. Stuur je buurtbericht per e-mail aan Buurt Online of meld je aan als vaste correspondent!

 

Overheid

Gemeente Rijswijk
Gemeente Rijswijk (Staatscourant)

Politiek

D66 Rijswijk
GroenLinks Rijswijk
Gemeentebelangen Rijswijk
Leefbaar Rijswijk
Onafhankelijk Rijswijk
PvdA Rijswijk
Stop Annexatie Rijswijk

Zoeken

Handig

Nederlandse Spoorwegen
OV Reisinformatie
Plattegronden
Telefoongids