's-Gravendeel Online
portal voor 's-Gravendeel
Platform tot samenwerking voor de bewoners van 's-Gravendeel/Zuid-Holland

 

Buurt Online

Nederland
Zuid-Holland

Nieuws

Algemeen Dagblad
Financieele Dagblad
Havenloods
Nederlands Dagblad
NRC Handelsblad
Reformatorisch Dagblad
Telegraaf
Trouw
Volkskrant

Algemeen

0186.pagina.nl
078.pagina.nl
Digitaal Dorp 's-Gravendeel
Hoekschewaard Online
Hoekschewaard-Plaza
HWRegio

Verder zoeken

Metamonster 's-Gravendeel

 

vrijdag 24 mei 2002

ingezonden Persbericht

's Gravendeels koor werkt mee aan groot Laurenskerkconcert

Op woensdag 29 mei verleent het gospelkoor "Creation" uit 's Gravendeel haar medewerking aan een bijzonder concert in de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam. Het koor wat reeds lange tijd onder professionele leiding van Ad de Joode staat zal samen met het andere gospelkoor van Ad de Joode, gospelkoor "In Touch" optreden. De twee koren zullen worden samengevoegd zodat alle stemmen een goede klank vormen in de grote kerk. De jonge pianist/organist Arjan Huizer en de bekende organist Martin Mans zullen de koren begeleiden. Het belooft een gevarieerd programma te worden! Naast de koorbegeleiding zal Arjan Huizer ook samen met Martin Mans enkele vleugel/orgelimprovisatie ter gehore brengen, beide personen zullen ook solo-improvisaties geven. Arjan houdt het niet bij de vleugel maar zal ook achter de klavieren kruipen van het grootste orgel van Nederland. Een quatre-mains met Martin op het hoofdorgel is natuurlijk wel op zijn plaats! De bezoekers mogen ook hun stem laten klinken tijdens de samenzang die afwisselend door Martin of Arjan zal worden begeleid U leest het goed, het belooft een bijzonder concert worden!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV-Rotterdam, de koorleden of bij de ingang en kosten 8 euro per stuk. Kinderen t/m 12 jaar krijgen 2 euro korting

Redactie Maartje Pronk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Correspondenten

Wij zijn altijd op zoek naar buurtcorrespondenten en buurtnieuws. Stuur je buurtbericht per e-mail aan Buurt Online of meld je aan als vaste correspondent!

 

Overheid

Gemeente 's-Gravendeel
Gemeente 's-Gravendeel (Staatscourant)

Politiek

CDA 's-Gravendeel

Zoeken

Handig

Nederlandse Spoorwegen
OV Reisinformatie
Plattegronden
Telefoongids