Uitgeest Online
portal voor Uitgeest
Platform tot samenwerking voor de bewoners van Uitgeest/Noord-Holland

 

Buurt Online

Nederland
Noord-Holland

Vraag en Aanbod

Nieuws

Algemeen Dagblad
Financieele Dagblad
Nederlands Dagblad
Noordhollands Dagblad
NRC Handelsblad
Reformatorisch Dagblad
Telegraaf
Trouw
Volkskrant

Algemeen

0251.pagina.nl
Uitgeest Online


Kerken


Hervormde-Gereformeerde Federatie Uitgeest-Akersloot

 

Verder zoeken

Metamonster Uitgeest

 

woensdag 2 juli 2003

Persbericht

Zomercursussen salsa en rueda bij Salsa4Fun


Salsa- en Rueda dansschool Salsa4Fun welke gevestigd is in Amsterdam en in Zaanstad, begint vanaf 7 juli op meerdere avonden per week weer met spetterende 6-weekse zomercursussen. Er is voor ieder wat wils, bijvoorbeeld voor absolute beginners een cursus beginners intensief waar je in 6 weken tijd in 2 uur durende lessen alle basisbeginselen leert, maar ook voor dames die individueel willen dansen en voor de meer gevorderde salsero is er heel wat te beleven zoals de cursus Rueda de Casino.

Salsa4Fun geeft les vanuit de stellige overtuiging dat dansen een sociale bezigheid is, een plezierige vrijetijdsbesteding voor een ieder ongeacht leeftijd of huidskleur en heeft als zodanig een multiculturele en sociale functie. Je hebt het hele jaar door zomergevoel en het werkt gelijk als "anti-stress therapie". Voor salsa hoef je ook geen specifieke dansachtergrond te hebben, we zeggen altijd maar "als je kunt lopen, dan kun je ook dansen!".

De leraren van Salsa4Fun doceren altijd met zijn tweeën op een swingende, heldere en duidelijke wijze. Hierdoor is er zowel voor de mannen als voor de vrouwen heel veel persoonlijke aandacht.
Beiden hebben zij al voor de oprichting van Salsa4Fun jarenlange ervaring met het geven van lessen en workshops in binnen- en buitenland en daarnaast hebben zij veel kennis opgedaan in o.a. Cuba, de Nederlandse Antillen en Amerika. Naast de jarenlange ruime ervaring in het lesgeven hebben de docenten ook demonstraties en shows verzorgd. Mede dankzij hun zeer energieke en duidelijke wijze van doceren en hun grote betrouwbaarheid hebben zij onder Salsa4Fun al vele activiteiten voor hun rekening mogen nemen.


Salsa en Rueda Dansschool Salsa4Fun, tel; 06 - 52 47 30 47

www.Salsa4Fun.com

Leslocaties: Spaarndammerstraat 460, Amsterdam en Dorpsstraat 932, Assendelft

Redactie Maartje Pronk

 

 

vrijdag 11 oktober 2002

Hervormde-Gereformeerde Federatie Uitgeest-Akersloot

Redactie Maartje Pronk

 

 

Correspondenten

Wij zijn altijd op zoek naar buurtcorrespondenten en buurtnieuws. Stuur je buurtbericht per e-mail aan Buurt Online of meld je aan als vaste correspondent!

 

Overheid

Gemeente Uitgeest
Gemeente Uitgeest (Staatscourant)

Politiek

CDA Uitgeest
PU = Progressief UitgeestZoeken

Handig

Nederlandse Spoorwegen
OV Reisinformatie
Plattegronden
Telefoongids