Voorhout Online
portal voor Voorhout
Platform tot samenwerking voor de bewoners van Voorhout/Zuid-Holland

 

Buurt Online

Nederland
Zuid-Holland

Nieuws

Algemeen Dagblad
Financieele Dagblad
Leidsch Dagblad
Nederlands Dagblad
NRC Handelsblad
Reformatorisch Dagblad
Telegraaf
Trouw
Volkskrant

Algemeen

0252.pagina.nl
Voorhout
Voorhoutpagina

Fotogallery

R. Stulen

Verder zoeken

Metamonster Voorhout

 

woensdag 28 september 2005

Persbericht

AMSTEL LITE COMEDY NIGHT

zaterdag 1 oktober 2005

Zaterdag 1 Oktober - Grand Cafe De Toog - Voorhout
Vanavond voor de 1e maal zal de Amstel Lite Comedy Night een spetterend optreden verzorgen in Grand Cafe De Toog in Voorhout. De show staat bol van rake grappen, snelle one-liners en ijzersterke improvisaties. Geniet van een heerlijk avondje lachen in De Toog.

MC Tricky Rick (US)

Tricky Rick komt oorspronkelijk uit New York, waar hij zijn carriere als performer begon aan de Manhattan School of Music. Nadat hij zijn diploma voor Music Education and Performance behaald had, verhuisde hij naar Los Angeles. Hier was hij muziekleraar op een van de ruigste middelbare scholen in de stad.Hij werd succesvol als director van bands maar toch mistte hij iets in zijn leven : de opwinding van het optreden.
Tricky Rick treedt regelmatig op in het Comedy Cafe Amsterdam en heeft met de Comedy Night Tour door het hele land gereisd. Met zijn Tricky Rick Comic Boom zet hij heel de zaal op stelten

Ramon Fielmich (NL)

Ooit ambieerde Ramon Fielmich een carrière als topadvocaat in de internationale advocatuur. Toen het tijdschrift Quote grappen uit een door Ramon opgevoerd kantoorcabaret publiceerde, besloot hij zijn bureaustoel in te ruilen voor het podium. Erg declarabel ben je overigens toch niet als je 8 uur per dag zingend en dansend grappen staat te maken voor je collega's.
Ramon laat zich inspireren door de multiculturele samenleving, waarin kakkers een apart ras vormen. Deze bevolkingsgroep die hun "fokboerderij" het liefst naar de crèche sleurt in "supersonische bakfietsen", zet hij af tegen alle andere bevolkingsgroepen die Nederland rijk is. Polen gebruikt hij overal voor en aerobics doet hij met huisvrouwen. Ramon heeft overal een mening over en niet in de laatste plaats over de Surinaamse keuken.

Johan van Gulik (NL)

Er bestaan 2 soorten comedians. Comedians die leuk doen en comedians die leuk zijn.
Johan van Gulik behoort overduidelijk tot de laatste categorie. Johan vertelt op het podium de meest grove en botte verhalen die dikwijls met het geslachtsverkeer te maken hebben. Hij trekt daarbij zo'n onschuldig gezicht dat iedereen het hem direct vergeeft.
Deze mislukte profvoetballer haalt zijn onderwerpen uit de dagelijkse, harde realiteit. Hier ging een 10 jaar durende studie medicijnen in de horeca aan vooraf. Inmiddels zaait Johan zo'n 3 jaar dood en verderf in comedyland. In 2003 bereikte de beroeps Amsterdammer de finale van "De Gulle Lach" en in 2005 werd hij 2e in het Stand-up Comedy concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Zijn act is brutaal, scherp en echt Amsterdams. Johan heeft de lachers op zijn hand door zijn platte Amsterdamse accent.

HL Marco Penose (NL)

Toen Marco tien jaar geleden een Stand-Up Comedy show zag wist hij dat hij eindelijk iets gevonden had waar hij talent voor had. Zonder opleiding in die richting ging hij diverse Open Podia langs om zo zijn grappen en grollen op een publiek los te laten; en niet zonder succes.
Met zijn look en snelle, soms grove, maar gevatte Amsterdamse grappen weet Marco elk publiek te bespelen. Op dit moment is Marco één van de Headliners van de Amsterdamse Comedy Avond, één populaire avond in Comedy Café Amsterdam, die elke maand voortijdig uitverkocht is. Met zijn kwajongensachtige uitstraling weet penose steeds weer in de penarie te komen.

voor meer informatie...>>>> deToog

meer informatie...>>> ComedyNight

Redactie Maartje Pronk

 

 

 

 

 

 

 

 

 Correspondenten

Wij zijn altijd op zoek naar buurtcorrespondenten en buurtnieuws. Stuur je buurtbericht per e-mail aan Buurt Online of meld je aan als vaste correspondent!

 

Overheid

Gemeente Voorhout
Gemeente Voorhout (Staatscourant)

Zoeken

Handig

Nederlandse Spoorwegen
OV Reisinformatie
Plattegronden
Telefoongids

Politiek

CDA Voorhout